Masterclass A.

Is een schildersworkshop voor 4 personen, maximaal 5 .De workshop is inclusief ontvangst met koffie en gebak, heel de dag drinken, lunch, doek, verf en de rest van het benodigde materiaal. Deze workshop is geschikt voor iedereen die techniek wil leren, die schilderen voor hobby of  kunstenaars die verder willen groeien in techniek.

Kosten voor deze workshop is 125,- per persoon, data worden van tevoren gepland.

Masterclass B

Deze schildersworkshop is met  2 personen  die samen een dag een workshop willen volgen of 2 mensen die elkaar niet kennen. De workshop is inclusief ontvangst met koffie en gebak, heel de dag drinken, lunch, doek, verf en de rest van het benodigde materiaal. Deze workshop is geschikt voor iedereen die techniek wil leren, die schilderen voor hobby of  beroeps kunstenaars die verder willen groeien in techniek.

Kosten voor deze workshop is €  250,-  per persoon, datum kan in overleg op zondag en woensdag.

Masterclass C

Een individuele schildersworkshop van kunstenaar Roel Hofman. De workshop is inclusief ontvangst met koffie en gebak, heel de dag drinken, lunch, doek, verf en de rest van het benodigde materiaal. Deze workshop is geschikt voor mensen die graag techniek willen leren, die thuis vast lopen met hun kunst schilder werk of kunstenaars die verder willen groeien in techniek.

Kosten voor deze workshop  325 ,- datum kan in overleg op zondag en woensdag.

 

De schildersworkshops beginnen  rond 11.00 uur tot ongeveer 17.00 uur .Voor alle schildersworkshops bij kunstenaar Roel Hofman geldt dat de reservering pas bevestigd is als de betaling gedaan is op de bank of anders, na overleg. Mocht u verhinderd zijn  tijdens de afgesproken datum dan bent u 50 euro, ter vergoeding van de gemaakte kosten, van uw inleg kwijt en zal het resterende bedrag retour worden gestort.

U zal worden ontvangen met vers gebakken appeltaart en koffie of thee, na overleg met u wat u graag zou willen schilderen en de daarbij uitgezochte foto, zal het echte werk beginnen, halverwege de workshop krijgt u een luxe lunch om na de lunch er weer vol tegen aan te gaan. Tijdens de workshop word u voorzien van een hapje en een drankje. aan het einde van de workshop zal u nog overleg hebben over eventueel nog een workshop te plannen. Soms lukt het niet om uw schilderij tijdens 1 workshop af te krijgen, dit kan zijn omdat er veel uitleg nodig is of omdat het onderwerp van uw keuze gewoon meer werk vraagt.

Mocht u interesse hebben in het volgen van een schilderworkshop kunt u contact opnemen met tel: 06 26 76 08 66 Marielle Hofman
of via info@roelhofman.nl ,

“Voor iedereen die nog twijfelt om een workshop te volgen van Kunstenaar Roel Hofman, niet twijfelen maar gewoon doen!!!!!
Je krijgt een super verzorgde dag van Roel en Marielle, een fijne relaxte sfeer en gaat naar huis met een doek waarvan je van te voren niet verwacht had dat je dat kon maken. Roel geeft veel goede tips en aanwijzingen!”

Natascha Faber


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

facebooktwittergoogle_pluslinkedinyoutube